Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
П`ятниця, 26.04.2024, 14:26
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2018 » Жовтень » 01
1 жовтня у Миргородській гімназії відбулась зустріч інспектора ювенальної превенції Миргородського відділу поліції Головного управління національної поліції у Полтавській області інспектора поліції Заходи Яніни Сергіївни з учнями 5-А, 5-Б та 5-В класів. Під час зустрічі було проведено лекцію з превентивного виховання та відбулась роз’яснювально-профілактична бесіда щодо вчинення правопорушень серед неповнолітніх.

Учні гімназії уважно слухали розповідь інспектора про особливості кримінальної відповідальності неповнолітніх, види і підстави адміністративної відповідальності малолітніх осіб.

Окрім загальної теорії, під час правової бесіди Яніна Сергіївна пояснила дітям і основні правила безпечної поведінки, розповіла про конкретні неприємні ситуації, у які можна потрапити через власну необережність, і як їх уникнути. Діти брали активну участь у бесіді, просили пояснити конкретні правові ситуації, ставили питання за темою зустрічі.

Організація бесід і ... Читати далі »
Просмотров: 423 | Добавил: nosenkohistory | Дата: 01.10.2018 | Комментарии (0)

Україна багата талановитими людьми, які своєю працею звеличують її. Це композитори і вчені, літератори і художники, співаки та інженери... І привели їх до вершин слави наполеглива праця та дитячі зіркові мрії. Наша гімназія теж багата на талановиту та обдаровану молодь, це довів щорічний фестиваль-конкурс «Таланти твої, гімназія!», який пройшов 28 вересня 2018 року.
Протягом двох годин у гімназії лунала музика, вірші, жарти, виступали танцювальні та вокальні колективи. Нагородою за виконавчу майстерність учнів були гучні схвальні оплески гостей та сміх у залі.
Доповнило та збагатило конкурс нагородження грамотами. Наші талановиті особистості змагалися в таких номінаціях: «Вокал», «Танець», «Гумореска», «Декламація», «Гра на музичному інструменті», «Світло-шоу», «Сценка». За підсумками проведеного заходу місця розподілилися таким чином:
5 – 6 класи
Номінація «Вокал»
1 місце
Невесела Ірина 6-Б
2 місце
Дмітрієва Діана т ... Читати далі »
Просмотров: 489 | Добавил: nosenkohistory | Дата: 01.10.2018 | Комментарии (0)