Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
Середа, 24.04.2024, 22:52
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2018 » Жовтень » 08
Протягом 3-8 жовтня 2018 року в нашій гімназії класними керівниками у 5-8 класах було організовано та проведено Всеукраїнські «уроки доброти» про гуманне та відповідальне ставлення до «чотирилапих». Мета проведених уроків полягала у необхідності навчити дітей гуманному ставленню до тварин.

На уроках вчителі розповідали про те, як правильно взаємодіяти з домашніми і бездомними тваринами, як допомогти їм у притулках, і чого робити ні в жодному разі не можна.
Всі наші вчителі хочуть щоб їх вихованці отримували в гімназії не тільки з базові знання з основних предметів, але й ставали добрішими до навколишнього середовища.



... Читати далі »
Просмотров: 387 | Добавил: nosenkohistory | Дата: 08.10.2018 | Комментарии (0)

Щорічно в першу неділю жовтня в нашій державі відмічається одне з найпотрібніших свят – День вчителя. Це свято для всіх вчителів та працівників сфери освіти – день, в який проголошуються роль та заслуги вчителів в процесі якісної освіти на всіх рівнях, а також їх неоцінний внесок в розвиток суспільства.

В нашій рідній гімназії цього року цей день пройшов на «ура!». Зранку звучали пісні про вчителів, і тому кожен заходив до класних кімнат з ніжною усмішкою на обличчі. Наші учні під керівництвом педагога-організатора Хоменко Тетяни Олегівни підготували святковий концерт на честь вчителів, де висловлювали свою щиру подяку за любов, розуміння, за те, що допомагають стати на правильний життєвий шлях. На святі звучали пісні, гуморески, вірші, розігрувались сценки, демонструвались презентації та відеокліпи. І учні, і вчителі отримали велике задоволення від побаченого.
... Читати далі »
Просмотров: 383 | Добавил: nosenkohistory | Дата: 08.10.2018 | Комментарии (0)