Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
Вівторок, 16.04.2024, 16:00
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2018 » Жовтень » 1 » Цікава зустріч
14:07
Цікава зустріч
1 жовтня у Миргородській гімназії відбулась зустріч інспектора ювенальної превенції Миргородського відділу поліції Головного управління національної поліції у Полтавській області інспектора поліції Заходи Яніни Сергіївни з учнями 5-А, 5-Б та 5-В класів. Під час зустрічі було проведено лекцію з превентивного виховання та відбулась роз’яснювально-профілактична бесіда щодо вчинення правопорушень серед неповнолітніх.

Учні гімназії уважно слухали розповідь інспектора про особливості кримінальної відповідальності неповнолітніх, види і підстави адміністративної відповідальності малолітніх осіб.

Окрім загальної теорії, під час правової бесіди Яніна Сергіївна пояснила дітям і основні правила безпечної поведінки, розповіла про конкретні неприємні ситуації, у які можна потрапити через власну необережність, і як їх уникнути. Діти брали активну участь у бесіді, просили пояснити конкретні правові ситуації, ставили питання за темою зустрічі.

Організація бесід і зустрічей учнів з правоохоронцями є традиційною формою превентивної роботи у нашій гімназії, вона дозволяє учням реальніше і глибше зрозуміти всю небезпечність негативних наслідків протиправної поведінки і не допускати її в майбутньому.

Просмотров: 422 | Добавил: nosenkohistory | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]