Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
П`ятниця, 26.04.2024, 22:15
Вітаю Вас, Гість
Главная » Архів матеріалів
« 1 2 ... 36 37 38 39 40 ... 58 59 »
21 вересня хвилююче пройшло дійство під назвою «Посвята в старшокласники». Захід відбувався в стилі «мафії». «Клани» 9-А, 9-Б та 9-В класів цікаво й весело продемонстрували своє бачення цього загадкового світу. Переодягнені у справжніх представників мафії, дев’ятикласники виконували сучасні танці, пісні, сценки з життя тіньового бізнесу.
Енергійні й веселі, вони дружно завершили урочистий захід флешмобом. Сміх і радість панували навколо, а ще – гордість за те, що долучилися до когорти старшокласників свого рідного навчального закладу. Щирі вітання й найкращі побажання вам, учні!
Дякуємо організаторам і ведучим свята, а особливо – Тетяні Олегівні Ніженець. Це був дебют молодого педагога-організатора нашої гімназії.


... Читати далі »
Просмотров: 415 | Добавил: nosenkohistory | Дата: 25.09.2017 | Комментарии (0)

21 вересня о 14.00 учні гімназії долучилися до проведення Всеукраїнського флешмобу «Дзвін Миру». Захід проводився за ініціативи Національної ради жінок України та Громадської організації «Міжнародна школа рівних можливостей». Це був перегук зі «Дзвоном Миру», який у цей же день і час пролунав біля штаб-квартири ООН у Нью-Йорку.

На гімназійному майданчику задзвонили шкільні «дзвоники миру», які сповістили про волю дітей, вчителів і батьків щодо встановлення миру в Україні. Перед учнями виступив директор гімназії Аршинніков О.Г. із промою щодо значення даного заходу.



Прес-центр гімназії

Просмотров: 420 | Добавил: nosenkohistory | Дата: 22.09.2017

У рамках Олімпійського тижня з 11 по 15 вересня у гімназії проходив турнір з настольного тенісу (пінг-понгу) серед учнів 5-11 класів. У запеклій та завзятій боротьбі переможцями стали:
- у молодшій віковій групі (5-8 класи) Софінський Кирило 6-В клас
- у старшій віковій групі (9-11 класи) Чижевський Сергій 11-А клас
Бажаємо подальших успіхів нашим переможцям!




Прес-центр гімназії
Просмотров: 432 | Добавил: nosenkohistory | Дата: 21.09.2017 | Комментарии (0)

15 вересня 2017 року учні початкової школи Миргородської гімназії ім.Т.Г.Шевченка з надзвичайним захопленням, повагою, ніжністю і щирістю зустрічали в святковому залі найрідніших людей-татусів. Представники сильної статі від кожного класу зібралися, щоб відсвяткувати разом з дітьми ще порівняно молоде в Україні свято-День Батька і прийняти участь у конкурсі «Мій тато зможе».
В залі лунали веселі пісні ,влучні гуморески, запальні танці , які підготували учні 4-х класів разом з класоводами Панченко Оксаною Василівною, Ксьонз Ольгою Петрівною та Бурко Іриною Володимирівною. А особливо всім присутнім і гостям свята сподобалися веселі ігри та конкурси, активну участь в яких приймали не тільки батьки, а і їхні діти. Батьки стрибали через скакалку, набивали м’яч, були могутніми силачами, показали свої знання у відгадуванні загадок,були справжніми туристами, граційними моделями та завзятими танцюристами. В залі лунали гучні оплески та вес ... Читати далі »

Просмотров: 529 | Добавил: Ludmila | Дата: 21.09.2017

12 вересня 2017 року до Миргородської гімназії ім.Т.Г.Шевченка завітали військові: полковник, заступник командира авіаційної бригади, що дислокується в Миргороді, по роботі з особовим складом та його безпосередній підлеглий, майор, старший офіцер по роботі з особовим складом.
Вояки виконали доручення начальника Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба генерал-майора Алімпієва А.М.: вручили учениці 9-А класу Панченко Дар'ї диплом переможця конкурсу дитячого малюнка «Наше мирне небо» у номінації «Під крилом літака». Зі слів заступника командира авіаційної бригади, Дар’я – єдиний переможець згаданого конкурсу у Миргороді.
Також дівчину порадував цінний подарунок від генерала – сучасний планшет.

Бажаємо Дар& ... Читати далі »

Просмотров: 443 | Добавил: nosenkohistory | Дата: 15.09.2017

Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.
Бажаємо усім учням на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у вашому житті!

Просмотров: 437 | Добавил: nosenkohistory | Дата: 06.09.2017

Видавництва, що цього року друкують шкільні підручники для учнів 9-х класів почали надавати Міністерству освіти і науки електронні версії підручників для розміщення у вільному доступі.

Більшість електронних версій шкільних підручників для цьогорічних дев'ятикласників вже оприлюднена Інститутом модернізації змісту освіти.

Публікація електронних версій підручників у вільному доступі є обов'язковою вимогою Міністерства освіти. Ця новація цього року використовується відомством вперше.

Міністр освіти Лілія Гриневич, коментуючи необхідність публікації електронних версій підручників навесні цього року наголосила, що всі нові підручники для дев’ятого класу будуть доступні для скачування за державний кошт.

За інформацією Інституту модернізації змісту осв ... Читати далі »

Просмотров: 394 | Добавил: Ludmila | Дата: 13.08.2017

Усі підручники оновленні згідно навчальної програми на 2016/2017 рік, рекомендованою Міністерство освіти і науки України.

http://mta.ua/stat/pidruchniki_dlya_shkoli – Дуже зручний сайт як для перегляду в режимі онлайн, так і для завантаження підручників

http://pidruchnyk.com.ua/ Дуже зручний сайт як для перегляду в режимі онлайн, так і для завантаження підручників (прямі посилання під вікном онлайн-перегляду).

http://portfel.at.ua/ Для завантаження електронної копії підручника необхідно на його сторінці клікнути “СКАЧАТИ” і далі пряме посилання буде над вікном попереднього перегляду.

http://4book.org/uchebniki-ukraina Для завантаження необхідно на й ... Читати далі »

Просмотров: 770 | Добавил: Ludmila | Дата: 09.08.2017

Відкрито реєстрацію електронних кабінетів вступників
Докладніше: http://osvita.ua/vnz/consultations/56367/

Поріг ЗНО для медичних спеціальностей скасують
Докладніше: http:/
		
		... 
		
			Читати далі »
		
Просмотров: 406 | Добавил: Ludmila | Дата: 03.07.2017

Вступна кампанія до вищих навчальних закладів цього року стартує з 29 червня. Головні моменти — нові коефіцієнти до конкурсного балу, збереження квот для абітурієнтів з інвалідністю, сиріт, дітей учасників бойових дій на Донбасі і тих, хто приходить з Криму і Донбасу замість права на позаконкурсний вступ, а також менша кількість заяв на місця держзамовлення.

У 2017 році для вступу до ВНЗ приймаються сертифікати ЗНО 2016 та 2017 років. Згідно зі списком, складеним порталом osvita.ua, в Україні діють 443 вищих навчальних заклади. Перелік галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої ос ... Читати далі »

Просмотров: 465 | Добавил: Ludmila | Дата: 27.06.2017