Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
Субота, 20.04.2024, 16:23
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2020 » Березень » 06

Учні, батьки, вчителі гімназії продовжують надавати посильну допомогу на лікування нашої чарівної другокласниці Єгельської Ніки. Напередодні свята 8 березня працівниками гімназії було ініційовано проведення благодійної акції «Квіти для Ніки». Зміст заходу полягав у відмові привітання вчителів квітами та збирання замість цього коштів до спеціальних скриньок. Діти та дорослі активно підтримали цю акцію.

Завдяки спільним зусиллям вдалося зібрати 25051 гривню. Всі ці кошти передані родичам Ніки. Весь колектив гімназії вітає Ніку зі святом весни та бажає їй швидкого одужання. Ми з тобою!
Просмотров: 263 | Добавил: nosenkohistory | Дата: 06.03.2020 | Комментарии (0)


2 березня святкують Міжнародний день сірника. З якої причини День сірника відзначають саме в цей день — однієї версії не існує. Але можна однозначно сказати, що така побутова дрібничка варта нашої уваги та власного свята. Сьогодні для видобування вогню існує безліч способів, але варто озирнутися у минуле, і стає очевидно, що сірники стали науковим проривом. До цих пір така проста річ як сірник залишається нашим помічником, який економить сили і час.
Для учнів початкової школи гімназійним учнівським самоврядуванням було проведено в цей день низку заходів. Наші молодші школярі мали змогу дізнатися про важливі властивості сірників та спробували розв’язати логічні завдання з сірниками.
... Читати далі »
Просмотров: 249 | Добавил: nosenkohistory | Дата: 06.03.2020 | Комментарии (0)