Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
П`ятниця, 19.04.2024, 03:05
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2020 » Березень » 2 » Міський семінар з правовиховної роботи
12:13
Міський семінар з правовиховної роботи
28 лютого 2020 року на базі Миргородської гімназії ім. Т.Г. Шевченка для заступників директорів з виховної роботи відбувся міський семінар «Правовиховна робота як передумова формування правової свідомості учнів» з метою поглибити та систематизувати знання учасників семінару з правовиховної роботи.
Основними завданнями семінару були:
• обговорити сучасні підходи до правовиховної роботи;
• проаналізувати демократичні правові компетентності;
• поглибити знання з питань ролі учнівського самоврядування у формуванні правової свідомості особистості;
• поділитися досвідом проведення правовиховних заходів у закладах освіти міста
Розпочалась робота семінару із виступу методиста відділу освіти Козлової В.І. в якому було проаналізовано позитивні тенденції по зменшенню правопорушень серед неповнолітніх, окреслено головні пріоритети правовиховної діяльності закладів освіти на майбутній час. Заступник директора з виховної роботи Носенко В.А. ознайомив усіх присутніх з особливостями правовиховної роботи в гімназії, перерахував форми правової роботи, що активно реалізуються в закладі, розповів про найважливіші гімназійні заходи правової тематики.
Потім присутні учасники мали змогу переглянути виступ агітбригади 8 класу «Знай свої права» та «Антикорупційний урок» у 10 класі. Закінчився семінар інтерактивними заходами: інтелектуально-розважальною грою «Квітка права» та тренінговим заняттям.
Будемо сподіватися, що присутні на семінарі гості почерпнули багато нових ідей, ознайомилися з інноваційними методами роботи, змогли поділитися досвідом та одержали безліч позитивних вражень.



Просмотров: 245 | Добавил: nosenkohistory | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]