Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
П`ятниця, 26.04.2024, 11:46
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2017 » Червень » 27

Вступна кампанія до вищих навчальних закладів цього року стартує з 29 червня. Головні моменти — нові коефіцієнти до конкурсного балу, збереження квот для абітурієнтів з інвалідністю, сиріт, дітей учасників бойових дій на Донбасі і тих, хто приходить з Криму і Донбасу замість права на позаконкурсний вступ, а також менша кількість заяв на місця держзамовлення.

У 2017 році для вступу до ВНЗ приймаються сертифікати ЗНО 2016 та 2017 років. Згідно зі списком, складеним порталом osvita.ua, в Україні діють 443 вищих навчальних заклади. Перелік галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої ос ... Читати далі »

Просмотров: 465 | Добавил: Ludmila | Дата: 27.06.2017

Від щирого серця вітаємо Вас із закінченням гімназії  і початком дорослого життя.
Ви пройшли надзвичайно важливий етап у житті. Попереду у Вас самостійний шлях, здобуття професії, побудова власної сім’ї.
Віримо, що вступите ви на цей шлях достойно. Бажаємо Вам міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, побільше оптимізму, натхнення та наполегливості, реалізації задумів і творчих планів!
Нехай отримані знання неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть Вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності! Божого Вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!

Щасти Вам у всьому! В добру путь! ... Читати далі »

Просмотров: 443 | Добавил: Ludmila | Дата: 27.06.2017