Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
П`ятниця, 26.04.2024, 02:06
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2016 » Грудень » 19

 

Хай Миколай у вишиванці
Розбудить подарунком вранці,
І принесе у Вашу хату
Добробут, радості багато.
Розбудить приспані надії,
Зернятко щастя хай посіє.
Зігріє гумором, любов'ю,
І принесе усім здоров'я!!!

 

Просмотров: 500 | Добавил: Ludmila | Дата: 19.12.2016

02 грудня 2016 року на базі Миргородської гімназії ім. Т.Г. Шевченка відбулося чергове засідання семінару заступників директорів з навчальної роботи з теми «Сучасний урок: проблеми, пошуки, знахідки, перспективи. Як зробити його джерелом якісної та натхненної праці вчителів та учнів». Цікаву та змістовну доповідь  підготувала завідувач методичного кабінету міського відділу освіти Невєрова Ю.В. Вона ознайомила присутніх з характерними ознаками сучасного уроку та методами підвищення інтересу учнів до навчання. Юлія Володимирівна наголосила, що сучасний урок повинен проводитися в умовах дружнього та партнерського співробітництва учитель-учень. 

Заступник директора з навчальної роботи Уйміна О.М. розповіла про творчу працю учителів гімназії . Мета закладу – всебічно розвивати здібності як педагога, так і ... Читати далі »

Просмотров: 1232 | Добавил: Ludmila | Дата: 19.12.2016

17 листопада 2016 року на базі Миргородської гімназії імені Т.Г.Шевченка відбувся  науково практичний семінар та тему: «Формування мовленнєвої компетентності на уроках української мови в початкових класах». На семінар були запрошені представники від педагогічних колективів шкіл міста. Методист міського відділу освіти Кічайкіна В.В. представила до розгляду презентацію на подану тему.  В якій розкрила зміст  формування мовленнєвої компетентності учнів. Це  одне з основних завдань учителя початкових класів як громадянина і патріота України. Переступаючи поріг першого класу, діти володіють розмовно – побутовою мовою, їх лексичний словничок переважно бідний. Невміння зв’язно висловлювати свої думки,  неправильна вимова слів,  помилки в усному та писемному мовленні  створюють дискомфорт у процесі спілкування з дорослими та однолітками , не дають учневі можливості в повній мірі розкрити свої здібності і ... Читати далі »

Просмотров: 686 | Добавил: Ludmila | Дата: 19.12.2016