Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
П`ятниця, 19.04.2024, 07:27
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2012 » Січень » 27
Кафедра фізики, математики, інформатики


Протягом 2011-2012 навчального року вчителями кафедри фізики, математики, інформатики приділялась досить велика увага роботі з обдарованими дітьми.

В березні 2011 р. був проведений круглий стіл, основним питанням якого було "Обдарована дитина”. В ході роботи круглого столу були розглянуті анкети, з допомогою яких можна виявити обдаровану дитину, її схильність до вивчення точних наук, зокрема фізики, математики, інформатики. Вчителі поділилися досвідом роботи з обдарованими дітьми. Саме завдяки матеріалам, отриманим за круглим столом, вчителями вдалося по паралелях сформувати групи олімпійського резерву. В анкетах учням пропонувалися різнопланові запитання, серед них багато на логічне мислення.

Після того, як були сформовані групи, вчителі спланували свою роботу на факультативних та додаткових заняттях по підготовці дітей до участі ... Читати далі »
Просмотров: 926 | Добавил: Ludmila | Дата: 27.01.2012 | Комментарии (0)

Кафедра української філології та історії
Великий талант вимагає 
великої працелюбності

П.І.Чайковський

 Ні для кого не секрет, що в Миргородській гімназії імені Т.Г.Шевченка навчаються здібні, обдаровані діти. Проте мати талант, обдарування від природи – цього замало, щоб досягати значних успіхів, потрібно багато й наполегливо працювати. Це добре усвідомлюють і учні, і вчителі. Тому перемоги гімназистів у предметних олімпіадах, творчих конкурсах є цілком закономірними й особливо приємними, адже це нагорода за нелегкий труд. 
Кафедра української філології та історії Миргородської гімназії імені Т.Г.Шевченка у 2011-2012 навчальному році традиційно взяла активну участь у проведенні ІІ (міського) етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, мовно-літературних конкурсів.
Основним завданнями олімпіад з б ... Читати далі »
Просмотров: 1522 | Добавил: Ludmila | Дата: 27.01.2012 | Комментарии (1)