Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
Четвер, 25.04.2024, 02:55
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2017 » Червень » 12 » Учимося говорити англійською.
10:13
Учимося говорити англійською.

Намагання України інтегруватися у європейську спільноту вимагає перш за все вільне володіння найбільш затребуваною мовою міжнародного спілкування – англійською. Тому котрий рік на початку літа в Миргородській гімназії ім. Т.Г.Шевченка працює англомовний табір. Протягом двох тижнів табір відвідували учні, зацікавлені у поглибленому вивченні англійської мови.

Цього року у таборі навчалися 15 учнів 6-8 класів гімназії.

Директором табору І.В.Бобровою та вчителями англійської мови гімназії було створено і реалізовано цікаву програму для дітей.

Кожний день був несхожий на інший. Творча група вчителів застосовувала багато різних засобів вивчення мови. Це оригінальні англійські ігри, ребуси, кросворди, пісні,вірші тощо.

Разом із вчителями інформатики було проведено чудове комбіноване заняття із залученням сучасних інформаційно- комунікаційних технологій.

Діти почувалися комфортно у звичному середовищі разом із комп’ютерами. Працювали на навчальному сайті 4ingnaleo, практикували лексику, граматику, пройшли декілька рівнів та покращили свою англійську.

Але родзинкою табору була волонтер з Америки Роксана Мартінез. Діти дуже плідно проводили з нею час. Вони дізналися багато про культуру та звичаї Америки, грали в розвиваючі мову ігри та просто спілкувалися з носієм англійської.

Наостанок діти разом із вчителями влаштували солодкий стіл та запросили Роксі. Вони отримали подарунки за активну участь у роботі англомовного табору і були дуже задоволені.

Волонтер із США Роксана Мартінез була приємно вражена успіхами наших дітей і виявила намір у 2017-2018 н.р. проводити заняття постійно діючої школи англійської мови на базі гімназії ім.Т.Г.Шевченка.

Пасічник С.А., учитель англійської мови гімназії.

Заняття проводять директор табору Ірина Боброва та учитель англійської мови Олена Шаповал.

Тренінгові заняття проводить волонтер з США Роксана Мартінез

Підсумкові заняття в англомовному таборі.

 

Просмотров: 448 | Добавил: vvs1972 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]