Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
Субота, 27.04.2024, 00:16
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2020 » Травень » 29 » Останній дзвоник в Миргородській гімназії ім. Т.Г.Шевченка
08:52
Останній дзвоник в Миргородській гімназії ім. Т.Г.Шевченка

 

Пишаємося досягненнями наших учнів у 2019-2020 н.р.:

5 науково-дослідницьких робіт на І етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України були відзначені:
І місце: Мельник Варвара, учениця 11-А класу (керівник наукової роботи Радченко О.І., учитель математики);
І місце: Чаплигіна Єлизавета, учениця 11-А класу (керівник наукової роботи Мисловець В. І., учитель географії);
І місце: Коваленко Єлизавета, учениця 10-А класу (керівник наукової роботи Білик О.І., учитель хімії);
І місце: Русіна Анастасія, учениця 10-В класу (керівник наукової роботи Савастеєнко О.С., учитель української мови та літератури);
І місце: Маляренко Вікторія, учениця 9-В класу (керівник наукової роботи Шкрябун О.М., учитель англійської мови).
У ІІ етапі Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін 58 учнів стали призерами та переможцями. У ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з математики отримав диплом І ступеня учень 7-А класу Кравченко Артем (учитель Рассаднєва К.Р.) та з англійської мови отримала диплом ІІІ ступеня учениця 9-В класу Маляренко Вікторія (учитель Шкрябун О.М.).
Ласковець Андрій, учень 10-А класу, зайняв ІІІ місце в обласній Інтернет-олімпіаді з інформатики (учитель Бодрова Л.М.).
У грі юних інтелектуалів «Що? Де? Коли?» серед учнівської молоді, що проходила у м. Гадячі, команда гімназистів посіла І місце.
Учениця 9-В класу Маляренко Вікторія брала участь у загальноміському літературному конкурсі «Б’є – не значить любить або насильство немає виправдання», організованому та проведеному Миргородським відділом молоді і спорту і отримала Диплом ІІ ступеня за написаний твір з цієї теми.
Результативною була участь гімназистів у мовно-літературних конкурсах: 5 учнів стали переможцями та призерами ІІ (міського) етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, 7 учнів – переможцями та призерами ІІ (міського) етапу конкурсу ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. У ІІІ (обласному) етапі цього конкурсу учениця 6-В класу Нечепаєва Дарія отримала Диплом І ступеня (учитель Коваленко Г.І.).
Учні гімназії активно взяли участь у І етапі V обласного конкурсу читців «Тарасовими шляхами», на якому було відзначено виступ учениці 9-В класу Маляренко Вікторії за емоційно проникливе читання поезії Кобзаря.

У ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Книгоманія-2020" учениця 6-В класу Нечепаєва Дар'я стала кращим читачем нашого міста.

Зовсім нещодавно команда гімназії взяла участь у проєкті “Zero Waste School“ за підтримки Фонду братів Кличків ”Klitschko foundation“, спрямованому на підвищення культури сортування сміття серед населення та популяризацію екологічної освіти серед молоді, і увійшла у 75 відібраних Фондом шкіл України з поміж 800 заявлених.
Учні стали учасниками міжнародних дитячих конкурсів:
«Бобер-2020» (Взяли участь 120 учнів, з яких 13 отримали відмінний результат),
Всеукраїнська природознавча гра «Колосок – 2020» (Взяли участь 128 учнів).

 

 

 

 

 

 

Просмотров: 306 | Добавил: Ірина | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]