Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
Вівторок, 23.04.2024, 21:29
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2019 » Вересень » 16 » Олімпійський урок
12:42
Олімпійський урок
«Олімпійський урок» у нашій гімназії – це цикл спортивно-виховних заходів, який має різні види та форми і проводиться з метою навчання та виховання учнів під знаком ідей і принципів олімпізму, формування в них навичок і культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою та спортом.

Особливо запам’ятався нашим гімназистам урок-зустріч зі справжньою легендою спортивної Миргородщини Анастасією Йосипівною Донніковою, яка ще в далекому 1980 році була учасницею естафети Олімпійського вогню. Дітям було цікаво дізнатися про спортивні досягнення спортсменки з підкорення Говерли, Марафонського забігу на 100 км та про інші її перемоги.

Приємно, що вчителі фізкультури нашої гімназії є палкими прихильниками Олімпійського руху та з року в рік намагаються зробити Олімпійські уроки цікавішими, насиченими різноманітними змаганнями, естафетами, майстер-класами та зустрічами з визначними спортсменами та ветеранами спорту Миргорода.

Підводячи підсумки, можна сказати, що цикл Олімпійських уроків у гімназії вдався на славу, адже вони проходили цікаво, ефективно, корисно та залишили приємні враження; а комусь, можливо, показали дорогу до професійного заняття спортом.
Просмотров: 306 | Добавил: nosenkohistory | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]