Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
Вівторок, 23.04.2024, 10:01
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2014 » Грудень » 25 » КОНКРЕТНІ СПРАВИ ДЕПУТАТА
10:07
КОНКРЕТНІ СПРАВИ ДЕПУТАТА

Напередодні Нового року  Миргородську  гімназію  ім. Т.Г.Шевченка  відвідав народний депутат України  Кулініч Олег  Іванович. Народний обранець зустрівся із представниками педагогічного колективу  та учнівського самоврядування, подарував гімназії ноутбук нового  покоління.

Цей візит не був одноразовою акцією чи піар-ходом. Річ у тому, що народний  обранець -  частий гість гімназії. Олег Іванович постійно  цікавиться життям нашого навчального закладу, особливо спортивними досягненнями і перемогами , надає посильну допомогу  у поліпшені матеріально-технічної бази. За час співпраці народний депутат подарував гімназії  комплект офісних меблів, спортивний інвентар, мультимедійний проектор, макет автомата Калашникова для практичних  занять на  уроках  захисту  Вітчизни.

         У наших планах – організація регулярних зустрічей трудового колективу  та старшокласників гімназії з народним обранцем з метою інформування про особливості роботи Верховної Ради та особисто Олега Івановича у законотворчій діяльності.

Прес -центр гімназії                       

Просмотров: 761 | Добавил: vvs1972 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]