Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
Четвер, 25.04.2024, 18:27
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2016 » Листопад » 8 » Книга – найкращий подарунок.
15:25
Книга – найкращий подарунок.

В рамках  Всеукраїнського  місячника  шкільних  бібліотек,  в  Миргородській гімназії  ім. Т.Г.Шевченка було проведено тиждень української дитячої книги «Книга – мій найкращий друг»  для учнів початкової школи, які є найактивнішими читачами бібліотеки.

 

     Протягом тижня діти знайомилися з творами українських  дитячих  письменників, було проведено бліцопитування «Твоя улюблена книга». 

З цікавістю пройшов огляд літератури «Сучасні українські письменники – дітям»  для учнів  4 – Б та 4 –В класів (класоводи Гутнік Л.М. та Шульгіна Ю.Г.). Діти  також ознайомилися з  довідково – бібліографічним  апаратом бібліотеки: каталогами та картотеками, вчилися самі відшукати потрібну книгу. Також ознайомилися зі сторінкою «Шкільна бібліотека» на сайті гімназії.

 

Найкращим  подарунком – є книга, а особливо безцінним він є для бібліотеки,  коли надходження невеликі. То ж з великим успіхом пройшла благодійна акція «Подаруй бібліотеці книгу».  Учні  1-х – 4 – х класів подарували  для  бібліотеки  більше  250 екземплярів книг. Це твори українських та зарубіжних авторів, українські народні казки, дитячі енциклопедії, книги з історії, техніки, екології. Діти із задоволенням будуть їх читати.      

 

 

Просмотров: 605 | Добавил: vvs1972 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]