Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
П`ятниця, 19.04.2024, 13:33
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2019 » Листопад » 25

Запрошення до участі в конкурсі-запиті цінових пропозицій:
з розробки проєктно-кошторисної документації проєкту "Реконструкція будівлі Миргородської гімназії імені Т.Г.Шевченка по вул.Гоголя, 90, м.Миргород Полтавської області"

Відділ капітального будівництва Миргородської міської ради (Замовник), в рамках Механізму Підтримки послуг з енергоефективності для громадських будівель проекту «Енергоефективність у громадах ІІ», який реалізується компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), Добровільне об’єднання органів місцевого самоврядування-Асоціація «Енергоефективні міста України» (АЕМУ) оголошує конкурс з вибору виконавця з розробки проє ... Читати далі »

Просмотров: 256 | Добавил: Ірина | Дата: 25.11.2019

22 листопада у гімназії було організовано виступ учнівської агітбригади «Безпека руху».

Мета проекту полягала у формуванні свідомого ставлення дітей і дорослих до необхідності дотримання правил дорожнього руху та зменшення дитячого травматизму. Учасники агітбригади провели навчальний урок зі знання правил дорожнього руху та в ігровій формі перевірили раніше отримані школярами знання.

Особливу увагу «агітатори» звернули на необхідність використання світловідбиваючих елементів на одязі в темну пору доби. В багатьох країн ... Читати далі »
Просмотров: 247 | Добавил: nosenkohistory | Дата: 25.11.2019 | Комментарии (0)