Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
Четвер, 25.04.2024, 23:47
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2018 » Травень » 30
25 травня 2018 року в гімназії відбулося Свято останнього дзвоника. На урочистій лінійці вишукувалися учні з 1-го по 11-й клас, були присутні вчителі, батьки, гості. Першим з вітальним словом до учасників урочистого дійства звернувся директор гімназії Олександр Григорович Аршинніков. Він побажав випускникам, для яких цей день є особливо хвилюючим, зробити правильний вибір, обрати саме той вищий навчальний заклад і ту професію, яка буде до душі, допоможе реалізувати себе та стати успішним громадянином своєї держави.
Секретар міської ради Наталія Олексіївна Гирка у вітальному слові наголосила про те, що сьогоднішнє свято - радісне й сумне водночас, бо для учнів середнього шкільного віку воно символізує наближення канікул, але для випускників - це початок дорослого життя, завершення безтурботного дитинства.
Методист відділу освіти Оксана Олександрівна Усатенко вручила нагороди обласного та міського управління освіти за кращі досягнення у науці, за творчі здобутки 2017-2018 н ... Читати далі »
Просмотров: 485 | Добавил: nosenkohistory | Дата: 30.05.2018 | Комментарии (0)