Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
Четвер, 25.04.2024, 13:18
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2012 » Грудень » 10


5 грудня 2012 року, напередодні 21-ї річниці Збройних Сил Україні, в Миргородській гімназії відбулися змагання з військово-прикладних видів спорту. Мета цього заходу: пропаганда здорового способу життя, популяризація військово-прикладних видів спорту, зміцнення здоров'я юнаків допризовного віку, залучення їх до регулярних занять спортом, підготовка молоді до служби в рядах Збройних Сил України.



Склад команди гімназії: Дячук Андрій (11-А), Редько Сергій (11-А), Чобану Іван (11-Б), Герасименко Артем (11-Б), Дяденко Антон (9-В), Одай Владислав (9-В)

... Читати далі »
Просмотров: 993 | Добавил: VVS | Дата: 10.12.2012 | Комментарии (0)



Робін Белінські - волонтер із США, від Корпусу Миру. Це активна, позитивна і відповідальна жінка, головним завданням якої є волонтерська допомога в Україні. Проживши деякий час у Чернігівській області, Робін переїхала до Миргорода і зараз працює у Центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.



Робін веде активну діяльність саме серед школярів: створила Клуб американської культури та Клуб диспутів. На цих зустрічах члени клубу мають нагоду більше дізнатися про американську культуру, поспілкуватися з Робін, скуштувати національні страви і навчитися американським іграм. Зустрічі у клубах – це не лише нагода весело та пізнавально провести час, а і можливість набути навиків розмовної ... Читати далі »
Просмотров: 825 | Добавил: VVS | Дата: 10.12.2012 | Комментарии (0)