Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
Четвер, 25.04.2024, 14:14
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2013 » Квітень » 22 » Зробимо Україну Чистою
14:50
Зробимо Україну Чистою
На виконання розпорядження Миргородського міського голови № 44 - Р від 22.03.2013 «Про проведення двомісячника озеленення,чистоти і благоустрою» працівниками і учнями Миргородської гімназії ім. Т.Г.Шевченка було здійснено прибирання закріпленої території, благоустрій її і реставрацію елементів фасаду приміщення гімназії.
У рамках цієї акції 18 квітня 2013 року силами учнів 7-Б класу разом з учителями трудового навчання і технологій Ладошком В.Г., Солонцовою Л.Л. та директором, депутатом Миргородської міської ради Аршинніковим О.Г. було здійснено комплекс робіт по благоустрою в мікрорайоні «Центральний». Там, у горіховій алеї, було здійснено очистку території від сміття, засіяно клумби насінням квітів, висаджено десятки дерев та кущів бузку.
Удень загальноміського суботника 20 квітня учні, технічний персонал та педагоги гімназії взяли активну участь у благоустрої території навчального закладу і закріпленої території. За день суботника силами учнів 11-х, 10-х, 7-Б, 6-х, 5-х класів, працівників навчального закладу було здійснено ремонт фасаду корпусу А, облагороджено клумби, побілено вапном бордюри та декоративні вази для квітів, прибрано сміття та висаджено 40 саджанців дерев: ЗО берізок і 10 лип.
Особливо відзначилися гардеробник Чаюн Ганна, секретар Торяник Катерина, лаборант Подат Валентина, зав.бібліотекою Аршиннікова Валентина, робітник Чумаченко Анатолій, учителі Мельник Олександр, Гутнік Роман, Ладошко Володимир, Солонцова Лариса.
Двомісячник триває. Учні гімназії продовжують роботи на закріплених територіях, зокрема у Парку вічної слави біля Вічного вогню.
















Просмотров: 849 | Добавил: Ludmila | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]