Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
П`ятниця, 26.04.2024, 06:51
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2015 » Травень » 6 » УРОК МУЖНОСТІ У ГІМНАЗІЇ
09:12
УРОК МУЖНОСТІ У ГІМНАЗІЇ

Напередодні  відзначення  Дня пам’яті та примирення і святкування 70-ї річниці  Перемоги над німецьким нацизмом  у Миргородській гімназії  ім. Т. Г. Шевченка відбулася зустріч з ветеранами Великої Вітчизняної війни. На запрошення  учнівського самоврядування до нас у гості завітали Сахаров Костянтин Григорович та Попович Пантелеймон Максимович.

Знаковим є те, що Костянтин Григорович у 1967-1969 р.р. працював  на посаді заступника директора у нашому навчальному закладі (тоді – СШ № 6).

Костянтин Григорович пройшов війну з червня 1941 до її закінчення як льотчик авіації далекої дії і льотчик-штурмовик. Про важкі воєнні будні, про ціну дружби і життя багато цікавих фактів розповіли Костянтин Григорович і Пантелеймон Максимович.

         Спілкування гімназистів з безпосередніми учасниками  другої світової було жвавим, теплим і викликало чималий інтерес у учнів.

Віриться, що з цього уроку гімназисти зробили головний висновок: життя треба прожити так, щоб у майбутньому бути для нащадків зразком відданості  рідній  Україні та її народові.

Просмотров: 607 | Добавил: vvs1972 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]