Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
П`ятниця, 26.04.2024, 16:43
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2013 » Вересень » 16 » Професії, які ми обираємо
11:12
Професії, які ми обираємо

12 вересня 2013 року учні 9-б класу Миргородської гімназії ім. Т.Г. Шевченка мали нагоду на класній годині «Професія для людини чи людина для професії» провести цікаві зустрічі. Миргородський міськрайонний центр зайнятості  в особі головного спеціаліста відділу активної підтримки безробітних – Малдрик Наталії В’ячеславівни - для майбутніх випускників нашого навчального закладу вирішив провести роз’яснювальну профорієнтаційну бесіду. До зустрічі долучилися працівники однієї з найгуманніших професій -  спеціалісти – рятувальники. 


Провідний інспектор Держслужби з надзвичайних ситуацій у Полтавській області  Сидоренко Ігор Вікторович розповів майбутнім випускникам про Правила гасіння пожежі, факти , що змушують замислитися про цінність  життя та продемонстрував документальний фільм про нелегкі будні його колег. Фахівець з оперативного реагування та цивільного захисту ДПРЧ 17  управління ДСНС України  в Полтавській області Кузьменко Євген Олегович запропонував учням спробувати себе  у ролі  пожежника. Пилипенко Антон відгукнувся першим випробувати  обладнання  зі стиснутим киснем, яке застосовують при пожежогасінні рятувальники.


Класний керівник Мисловець В.І. та учні 9-Б класу висловили щиру подяку за зустріч  і привітали  гостей з Днем рятувальника.

Просмотров: 797 | Добавил: vvs1972 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]