Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
Субота, 20.04.2024, 09:35
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2013 » Квітень » 30 » ПРОБЛЕМИ ГЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ - В ЦЕНТРІ УВАГИ НАУКОВЦІВ
16:22
ПРОБЛЕМИ ГЕОГРАФІЧНОЇ ОСВІТИ - В ЦЕНТРІ УВАГИ НАУКОВЦІВ
У рамках заходів, передбачених «Угодою про творчу співпрацю лабораторії географічної і економічної освіти Інституту педагогіки НАПН України та Миргородської гімназії ім. Т.Г.Шевченка», 29 квітня 2013 року на базі гімназії було проведено виїзне засідання творчих працівників лабораторії разом з учителями географії та економіки загальноосвітніх навчальних закладів міста і району.
Керував роботою виїзного засідання лабораторії її завідувач - Надтока Олександр Федорович, старший науковий співробітник, кандидат педагогічних наук, доктор філософії. Наукові співробітники лабораторії відвідали і дали високу оцінку урокам учителів географії гімназії Мисловець В.І. та Карабута О.В. А в актовій залі гімназії розгорнулося жваве обговорення запропонованих учителям проблем. Серед них – оновлення змісту географічної освіти в основній школі, психолого-педагогічні особливості створення підручників географії нового покоління, методична роль навчального комплексу для шкільних географічних курсів, реалізація методу проектів у курсах географії основної школи, новітні підходи у навчанні географії за допомогою web – технологій.
Проблематика виїзного засідання активно обговорювалася учителями. Їхні пропозиції будуть узагальнені і використані при укладанні нових підручників, програм та методичних посібників з географії.




У роботі виїзного засідання взяли участь методисти відділу освіти Миргородської міської ради Силко В.П. та Білецька Р.О.

Бузанова Т.М., заступник директора
гімназії з навчально-виховної роботи











Просмотров: 794 | Добавил: Ludmila | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]