Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
Четвер, 28.03.2024, 12:59
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2012 » Листопад » 22 » Порядок реєстрації та графік проведення ЗНО 2013
15:36
Порядок реєстрації та графік проведення ЗНО 2013
Реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні (далі – ЗНО) 2013 року триватиме з 4 січня до 5 березня 2013 року

Загальні вимоги щодо реєстрації осіб для проходження ЗНО

1. Ознайомитись із правилами прийому до вищого навчального закладу (мають бути оприлюднені вузами України до 7 грудня 2012 року), де вказано перелік конкурсних предметів, результати ЗНО з яких мають бути зазначені в Сертифікаті зовнішнього незалежного оцінювання (далі – Сертифікат) та Порядком проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2013 році. Перелік конкурсних предметів ви можете також переглянути у матеріалі "Перелік конкурсних предметів за спеціальностями".

2. Здійснити вибір предметів, із яких Ви бажаєте скласти тести.
Увага! У 2013 році ЗНО проводитиметься з таких предметів:

хімія 03.06.2013
українська мова і література 05.06, 06.06.2013
іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська) 08.06.2013
російська мова 10.06.2013
математика 12.06, 13.06.2013
географія 15.06.2013
всесвітня історія 17.06.2013
історія України 19.06, 20.06.2013
фізика 22.06.2013
біологія 25.06.2013
світова література 27.06.2013

Загальна кількість предметів, вибраних вами для складання тестів, не повинна перевищувати чотирьох.

*Вам буде надано можливість скласти тест лише з однієї іноземної мови.

3. Підготувати необхідні для реєстрації документи та матеріали:

копію паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям, по батькові та датою народження) або свідоцтва про народження (для осіб, яким станом на 1 вересня 2012 року не виповнилося шістнадцять років і які не отримали паспорт);

копію документа про повну загальну середню освіту. Якщо Ви такого документа ще не маєте, але здобудете повну загальну середню освіту в 2013 році – подайте довідку з навчального закладу за формою, розробленою Українським центром оцінювання якості освіти (звернутися до секретаря гімназії);

дві ідентичні фотокартки для документів розміром 3 х 4 см;

висновок закладу охорони здоров’я про необхідність створення особливих (специфічних) умов проходження ЗНО (цей документ надають тільки особи, які мають захворювання, що можуть бути перешкодою для участі в тестуваннях);

копію документа про зміну прізвища, ім’я, по батькові (для осіб, у документах яких є розбіжності в особових даних);

переклади документів державною мовою, завірені нотаріально (для осіб, які подають документи, оформлені іноземною мовою);

заяву-реєстраційну картку. Сформувати її можна буде самостійно після 4 січня 2013 року, скориставшись програмою створення заяви-реєстраційної картки особи, яка бажає пройти зовнішнє незалежне оцінювання в 2013 році (далі – Програма), що буде розміщена на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Заяву також можна буде сформувати звернувшись за допомогою до відповідального працівника одного з пунктів реєстрації, що будуть відкриті в Україні 4 січня 2013 року.

На копіях документів, що надаються для реєстрації, необхідно написати «Згідно з оригіналом» (без лапок), поставити особистий підпис і зазначити власне прізвище, ініціали та дату засвідчення копії.

4. Надіслати після 4 січня 2013 року, але не пізніше 5 березня 2013 року, на адресу Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти (далі – регіональний центр) реєстраційні документи. Пересилку документів бажано здійснити цінним листом із описом вкладення.

Підтвердженням факту реєстрації для участі в ЗНО є Сертифікат, що буде надіслано зареєстрованій особі рекомендованим листом разом із:
реєстраційною карткою абітурієнта;
інформаційним бюлетенем «Зовнішнє незалежне оцінювання. 2013 рік»;
повідомленням про створення особливих умов проходження зовнішнього оцінювання (для осіб, які надали відповідний висновок закладу охорони здоров’я).

Застереження! Ви не будете зареєстровані для проходження ЗНО, якщо:
надішлете не всі документи, необхідні для здійснення реєстрації;
неналежно оформите заяву-реєстраційну картку;
зазначите в заяві-реєстраційній картці недостовірні дані;
подасте заяву пізніше встановленого терміну (визначається за поштовим штемпелем відправлення).
Про факт відмови в реєстрації для проходження ЗНО Вам буде надіслано поштою відповідне повідомлення.

У разі отримання такого повідомлення Вам необхідно буде усунути причини, що стали підставою для прийняття такого рішення, та надіслати повторно реєстраційні документи до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Також Вам може бути відмовлено в реєстрації, якщо Український центр оцінювання якості освіти не зможе створити особливі (специфічні) умови для проходження ЗНО відповідно до поданого висновку закладу охорони здоров’я.

Якщо протягом трьох тижнів з моменту відправлення реєстраційних документів Ви не отримаєте Сертифікат або лист з відмовою в реєстрації, Вам необхідно буде звернутися до відповідного регіонального центру за телефоном інформаційної підтримки.

Якщо у вже зареєстрованої на ЗНО особи виникла потреба змінити перелік предметів, із яких необхідно скласти тести, або внести зміни до персональних даних, то їй необхідно пройти реєстрацію повторно, надіславши до регіонального центру нові реєстраційні документи та раніше отриманий Сертифікат 2013 року.

З особливостями реєстрації осіб, які проживають або навчаються за кордоном, можна ознайомитися тут.

Особи, які виявили бажання пройти ЗНО, але через певні причини не мають можливості зареєструватися в установленому порядку, повинні в межах часу, відведеного на реєстрацію, особисто звернутися до відповідного регіонального центру.

Не відкладайте реєстрацію на останні дні. Це зумовить додаткові проблеми як для Вас, так і працівників регіональних центрів. Реєстрація на ЗНО розпочнеться 4 січня 2013 року та завершиться 5 березня 2013 року.
[/b]
Просмотров: 832 | Добавил: Buzanova | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 Buzanova  
prof

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]