Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
Четвер, 28.03.2024, 21:59
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2012 » Листопад » 12 » До уваги абітурієнтів та їхніх батьків, учителів загальноосвітніх навчальних закладів!
13:20
До уваги абітурієнтів та їхніх батьків, учителів загальноосвітніх навчальних закладів!
У зв'язку з виявленням низки неякісних та шкідливих джерел з підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), які не відповідають нормативам та вимогам, а також подають неправдиву інформацію про ЗНО-2012 з посиланням на Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, МОНмолодьспорту повідомляє про таке.
Українським центром оцінювання якості освіти спільно з Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України підготовлено серію навчально-методичних матеріалів «Індивідуальні комплекти для підготовки до ЗНО-2012» з усіх дисциплін, які входять до переліку предметів ЗНО-2012.
Ці навчально-методичні матеріали, які видано Видавничим домом «Освіта», є єдиними посібниками для підготовки до ЗНО-2012, які повністю відповідають програмам ЗНО-2012 та загальним характеристикам тестів 2012 року, за якість яких Український центр оцінювання якості освіти та Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України беруть на себе відповідальність.
На сьогодні можна користуватися «Індивідуальними комплектами для підготовки до ЗНО-2012» з української мови і літератури, історії України, іноземних мов, російської мови, математики, фізики, біології, географії та хімії.
«Індивідуальний комплект для підготовки до ЗНО 2012» з всесвітньої історії, який зараз перебуває в друку, буде видано до середини лютого.
Наголошуємо, що Видавничий дім «Освіта» є єдиним видавництвом, яке офіційно (у липні 2011 року) звернулося до Українського центру оцінювання якості освіти з пропозицією спільно створити якісні посібники для підготовки до ЗНО-2012, що дозволило вчасно і успішно реалізувати цей проект.
За додатковою інформацією просимо звертатися до регіональних центрів оцінювання якості освіти та Видавничого дому «Освіта».
Просмотров: 651 | Добавил: Buzanova | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]