Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
Субота, 18.05.2024, 21:08
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2020 » Березень » 27 » Звернення до гімназистів
10:25
Звернення до гімназистів
Шановна гімназійна громадо – працівники, учні та батьки!


Життя змусило нас із Вами скласти екзамен на мудрість, чуйність, виваженість, згуртованість. Ми прийняли цей виклик і намагаємося знайти найадекватніший вихід із ситуації, що склалася.
Шановні педагоги, на Ваші плечі покладена важка задача втримати інтерес учнів до навчання в умовах дистанційної освіти, не дати дітям панікувати через нерозуміння певних тем. І я переконана: Ви справитеся!!! А з цього карантину вийдете ще розумнішими, ще досвідченішими та ще більше полюбите свою роботу, адже саме зараз Ви побачили, наскільки потрібні сотням дітей та їхнім батькам! Разом ми – сила!
Любі діти! Ми, педагоги, уже сумуємо за Вами і робимо все можливе, щоб Ви під час карантину не розгубили здобуті знання, навчилися нового. Будьте впевнені: навіть якщо Вам щось зараз не вдається, учителі одразу прийдуть на допомогу, а після карантину Ви з ними надолужите згаяне і ще поділитеся цікавими історіями, що відбувалися з Вами під час перебування вдома!
Дорогі батьки! Зараз Ви трішки в розпачі: що робити, як допомогти дітям, як усадити їх за стіл або, навпаки, як стримати їхній запал зробити всі завдання одразу. Головне: не панікуйте, адже всі теми ми доопрацюємо, дітей наших наодинці з їхніми проблемами в навчанні не залишимо, допоможемо після карантину виконати незрозумілі завдання! Пам’ятайте: учителі – Ваші друзі і так само переживають за своїх учнів! А зараз просто будьте поруч з дітьми, переконуйте їх у своїй любові, не давайте їм нервуватися і боятися!
Залишайтеся вдома і вірте: усе буде добре! Я в цьому переконана!

 

Завжди Ваша, відкрита до спілкування Шевченко Ірина, директор гімназії

 

Просмотров: 265 | Добавил: Ірина | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]