Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
П`ятниця, 19.04.2024, 17:45
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2013 » Вересень » 10 » Зустріч з сивочолими ветеранами
15:55
Зустріч з сивочолими ветеранами

10 вересня учні 5-А класу були особливо схвильовані. Вони чекали на зустріч з ветеранами Великої Вітчизняної війни. Адже саме цього дня пройшли Уроки мужності по школах міста. Як птахи, пролітають роки, віддаляючи нас від суворих днів воєнного лихоліття. Але величний подвиг захисників і визволителів назавжди залишиться невичерпним джерелом патріотизму, мужності, вірного служіння своєму народові. Ми завжди пам'ятаємо та ніколи не забудемо про тих, хто, не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю, наше сьогодення.


Незабаром, 18 вересня всі миргородці, від малого до великого, віддадуть шану нашим батькам та дідам - тим, хто своєю мужністю, своїм життям став на шляху смертельного ворога, здолав його та звільнив світ від фашизму.

   Ми вшановуємо живих учасників кривавої війни і кладемо квіти до могил загиблих. Згадуємо наших дорогих воїнів - визволителів 373-ї та 93-ї Миргородських дивізій. Низький уклін їм за ратний подвиг.

         Ветерани поділилися своїми спогадами, іноді у них на очах з'являлися сльози, а учні, затамувавши подих, слухали уважно сивочолих ветеранів.

   Нам випала висока честь і відповідальність бути спадкоємцями Великої Перемоги. Завдячуючи мужності і хоробрості ветеранів, самовідданості і самозреченню сьогодні разом із Днем визволення Миргорода ми маємо змогу святкувати День нашого міста. 

               Савастеєнко О.С., класний керівник 5-А класу

Просмотров: 688 | Добавил: vvs1972 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]