Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
Субота, 20.04.2024, 14:01
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2019 » Грудень » 10 » "ТАТО, МАМА І Я - СПОРТИВНА СІМ'Я"
14:45
"ТАТО, МАМА І Я - СПОРТИВНА СІМ'Я"
У спортивній родині – здорова дитина 

6 грудня, в День Збройних Сил України , в гімназії ім.Т.Г.Шевченка відбулося веселе спортивно-розважальне свято «Тато, мама і я – спортивна сім'я» за участі сімей учнів 2-х класів.

За щоденними клопотами родинам не так вже і часто випадає нагода разом провести час, дружно позмагатися і відчути себе єдиною командою. Тому основною метою свята була пропаганда як здорового способу життя, так і сімейних цінностей.
Змагання проводились у вигляді спортивних естафет і конкурсів, які були направлені на розвиток сили, спритності, швидкості, фізичних вмінь та навичок дітей. Сім'ї показали справжній приклад єднання і взаєморозуміння, всі сімейні команди були налаштовані на перемогу. Змагання проходили у дружній та позитивній атмосфері, були веселими і справедливими, а юні глядачі оплесками підтримували всі команди.

За підсумками суддівських протоколів визначені переможці та призери сімейного спортивно-розважального свята. Перемогу виборола команда 2-В класу( Сім’ї Дерр та Пропіснових). ІІ місце завоювала команда 2-Б класу (сім’ї Драчук та Дейнюк). ІІІ місце посіла команда 2-А класу (сім’ї Пазинич та Цибуля).Усі учасники нагороджені грамотами. Задоволення від участі у цьому святі спорту, біганини, азарту, спілкування, перемог і розчарувань отримали і дорослі, і дітвора. Спортивний захід подарував енергію, бадьорість і наснагу всім учасникам.
Бажаємо нашим сім'ям завжди бути здоровими, спортивними та самими дружними.

 

 

Просмотров: 261 | Добавил: Ludmila | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]