Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
Четвер, 25.04.2024, 15:59
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2019 » Квітень » 19 » Славний син землі Полтавської ( до 210 – річничі від дня народження М.В.Гоголя)
12:33
Славний син землі Полтавської ( до 210 – річничі від дня народження М.В.Гоголя)

10 квітня 2019 року на базі Миргородської гімназії ім. Т.Г.Шевченка відбувся семінар шкільних бібліотекарів ЗЗСО м. Миргорода. Відкрила семінар і керувала його роботою методист методичного кабінету відділу освіти Миргородської міської ради Силко Валентина Петрівна. Захід під назвою «Виховання інформаційної та читацької культури користувачів бібліотеки» виявився напрочуд вдалим і насиченим.

Завідувач бібліотеки Аршиннікова В.Ф. запросила переглянути літературно – театралізоване свято, присвячене 210 – річниці з дня народження славного сина землі Полтавської – Миколи Васильовича Гоголя. Порадували гостей і учасників учні гімназії , що представили оригінальний флеш – моб.

На сцені актової зали була створена атмосфера присутності не тільки таємничого Миколи Гоголя , а і його героїв. Бо тут були і чорт із Солохою, Хома Брут із панночкою – відьмою, і галасливі учасники Сорочинського ярмарку.


Приємною несподіванкою свята був і сам Микола Гоголь, у виконанні учня 8 – В класу Романенка Артура.


Такі заходи сприяють не тільки вихованню високої читацької культури учнів, а й збільшують інтерес до книжки як джерела знань.

 

 

Просмотров: 368 | Добавил: nosenkohistory | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]