Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
П`ятниця, 29.03.2024, 11:30
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2014 » Грудень » 26 » Семінар для керівників навчальних закладів та їх заступників
11:23
Семінар для керівників навчальних закладів та їх заступників

23 грудня 2014 року у Миргородській гімназії ім. Т.Г.Шевченка відбувся семінар з теми: «Внутрішньошкільний контроль як чинник стимулювання педагогів і важлива складова управлінської діяльності в школі» для керівників навчальних закладів та їх заступників, у якому взяли участь методисти відділу освіти, головний спеціаліст відділу освіти Похно Л.М., Колибельнік Т.М., начальник відділу освіти Миргородської міської ради та Прокопенко В.М., голова райкому профспілки працівників освіти.

Зі станом управлінської діяльності, типовими проблемами, виникнення яких призводить до необхідності ухвалення управлінських рішень у сучасній школі ознайомив Аршинніков Олександр Григорович, директор гімназії. Керівники шкіл оцінювали свої управлінські здібності шляхом анкетування.
Бузанова Таїсія Михайлівна презентувала керівникам ЗНЗ проект з досвіду роботи гімназії на тему: «Внутрішньошкільний контроль як чинник стимулювання педагогів» та провела ділову гру «Сучасний урок. Мислити можна по-різному».

В ході гри учасники були залучені до активної професійної роботи. Кожна з груп презентувала свій проект сучасного нестандартного уроку та демонстрували свої вміння аналізувати його.
З новими вимогами проведення ЗНО у 2014-2015 н.р. ознайомила Похно Л.М., головний спеціаліст відділу освіти.
По завершенні заходу присутні обмінялись враженнями, а завідувач міським методичним кабінетом відділу освіти Даценко Тетяна Іванівна надала методичні рекомендації з даної теми.

 


Прес -центр гімназії

Просмотров: 655 | Добавил: Ludmila | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]