Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
Четвер, 18.04.2024, 13:30
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2021 » Лютий » 10 » РАЗОМ ДО НАЙКРАЩОГО ІНТЕРНЕТУ!
11:17
РАЗОМ ДО НАЙКРАЩОГО ІНТЕРНЕТУ!
9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету під гаслом «Разом до найкращого Інтернету».


У цей день всі учасники освітнього процесу об’єднуються заради підвищення освіченості з питань безпеки он-лайн та участі в заходах. Учні Миргородської гімназії ім. Т. Г. Шевченка долучилися до світової спільноти та ініціювали ряд просвітницьких заходів.



Силами учнівського самоврядування проведено просвітницький захід «У тебе в кишені» для учнів початкової школи, покликаний поінформувати дітей про правила безпечного використання застосунків та особливості функціонування мережі Інтернет.
Для учнів середньої ланки проведено вікторину «Безпечний Інтернет». У ході інтерактивних ігор діти засвоїли правила безпечного користування Інтернетом та дізнались алгоритм дій при зіткненні з небезпекою в мережі.
Учні старшої школи долучились до Всеукраїнської акції #STOP_SEXтинг . Метою заходу було: ознайомлення учнів із небезпеками, що можуть виникнути під час спілкування в Інтернеті, формування навичок безпечного спілкування, уявлення про необхідні дії у разі підозри чи виникнення онлайнгрумінгу чи сексторшину.
Просмотров: 203 | Добавил: amiraliievanataliia | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]