Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
П`ятниця, 19.04.2024, 19:18
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2021 » Квітень » 14 » ПСИХОЛОГІЧНА СЛУЖБА ІНФОРМУЄ
08:59
ПСИХОЛОГІЧНА СЛУЖБА ІНФОРМУЄ
Ефективні поради з організації віддаленої роботи

Коронавірус змусив усіх нас повністю змінити стиль життя. Зокрема, перейти на віддалений режим роботи. Як працювати вдома і при цьому залишатися продуктивним?
 Дбайте про себе. Ви самі відповідаєте за свій стан : не учні, не система освіти, не житлово-побутові умови та ситуація вимушеної ізоляції. Якщо самі перевантажуватимете себе , то не встигнете й оком змигнути, як вигорите на попіл.

 Робіть заплановані перерви. Установіть будильник, який нагадає, що вам слід зробити розминку(щогодини!); зробіть зарядку для очей; не обідайте біля комп*ютера.

 Харчуйтеся правильно. Збалансоване харчування позитивно впливає на самопочуття, зміцнює нервову систему.

 Відокремте свою робочу зону. Домовтесь із членами сім*ї про години, в які ви працюєте з дому, та про основні правила, яких необхідно дотримуватись в ці години.

 Спілкуйтеся з людьми. Влаштовуйте офлайн- зустрічі з колегами. Вони допомагають долати невизначеність, що є найбільшим стресором,заряджають, дають змогу бути в тонусі, розвиватися професійно. Проте уникайте навіть зустрічі з «токсичними людьми».

 Приділіть увагу власному комфорту. Облаштуйте своє робоче місце так, щоб вам було зручно: використовуйте зручний стілець та стіл, оберіть місце із достатньою кількістю природного освітлення, провітрюйте приміщення, де працюєте.

 Будьте активними. Який вид фізичної активності обрати: масаж, сауна, бадмінтон, йога чи кардіотренування – вибір за вами.

 Режим. Ще раз – режим! Жорсткі межі робочого часу! І в жодному разі не працюйте завжди і всюди!
Піклуйтеся про себе!!!
Просмотров: 163 | Добавил: amiraliievanataliia | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]