Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
Вівторок, 23.04.2024, 20:36
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2020 » Травень » 22 » Проєкт «ZERO WASTE SCHOOL»: що дізналася і чим вже може поділитися команда Миргородської гімназії ім. Т.Г.Шевченка
08:52
Проєкт «ZERO WASTE SCHOOL»: що дізналася і чим вже може поділитися команда Миргородської гімназії ім. Т.Г.Шевченка
У проєкті «Zero Waste School» у цьому році разом із 74 школами з усієї України бере участь і команда Миргородської гімназії ім. Т.Г.Шевченка. Це Бойко Дар’я, президент учнівського самоврядування, Качур Назар, член гімназійного парламенту, Шевченко І.В., директор закладу, і Карабут О.В., учитель географії.
15 квітня розпочалося онлайн-навчання для екоактивістів.
Одна з лекцій, яку ми прослухали, познайомила з особливостями комунікації, в тому числі в соціальних мережах. Спікери Софія Тарасюк та Марія Паливода розкрили нам секрети, як подати інформацію, щоб привернути увагу людей до своєї ідеї та згуртувати спільноту навколо неї. Ми тепер знаємо, кого можна спробувати залучити як потенційних партнерів для організації проєктів у громаді міста та як це зробити.
Корисними для написання постів в інтернет-спільнотах стануть застосунки: Unfold - Create Stories, Canva: Graphic Design & Video, Crello, Text41nstaBot, linktr.ee, про які ми дізналися від спікерів.
Тож з величезним багажем знань після участі в проєкті «Zero Waste School» ми точно зможемо організувати цікавий екологічний проєкт у своїй рідній гімназії та славному місті-курорті Миргород.
Просмотров: 229 | Добавил: Ірина | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]