Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
Середа, 24.04.2024, 23:30
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2021 » Січень » 21 » Починаємо новий рік з нових перемог!
17:18
Починаємо новий рік з нових перемог!

Нашій гімназії більше 80 років. Скільки всього цікавого було за ці роки! Заклад постійно змінювався, переформатував свою роботу! Ми і зараз намагаємося йти в ногу з часом та готові до експериментів!

Ось і 2021 рік стає для нас новим викликом! Ми взяли участь у грантовому конкурсі Class Pack 2021. На конкурс було надіслано 104 заявки. Пройшовши ретельний відбір, особисті співбесіди, ми ввійшли у число 13 переможців та отримали Грант FIRST LEGO League Challange (це програма для дітей 9-16 років)

Ми щасливі! Ми готові до роботи і маємо надію, що це відкриє нам нові можливості та нові горизонти! 

Дякуємо громадській організації "Інноваційні освітні технології" за віру в наші сили! Переконані, що зможемо надихнути наших гімназистів вивчати STEM-науку, технологію, інженерію, програмування та математику – все те, що рухає прогресс людства вперед, та привернемо їх увагу до актуальних світових питань за допомогою конструктора LEGO Education!

Віват, гімназіє! Рухаємося вперед, до нових звершень!

Про конкурс та його переможців можна дізнатися більше на сторінці ГО "Інноваційні освітні технології" за посиланням: http://firstlegoleague.org.ua/grant-class-pack-2021-2022/ 

Просмотров: 194 | Добавил: Ірина | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]