Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
П`ятниця, 19.04.2024, 16:12
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2021 » Жовтень » 4 » Пакет участі FIRST LEGO League Challenge
08:56
Пакет участі FIRST LEGO League Challenge

За Меморандумом про довгострокову співпрацю щодо реалізації міжнародних програм для дітей гімназія безкоштовно отримала від громадської організації «МІЖНАРОДНА ОРГАНІЗАЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ОСВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ» пакет участі FIRST LEGO League Challenge в сезоні 2021-2022. Цей пакет містить два поля сезону з деталями LEGO (місії, які має виконати робот) та комплект друкованих зошитів (для тренера, для команди, правила Гри Роботів).

Програма FIRST LEGO League Challenge складається з трьох частин:

  1. “Інноваційний Проект” – завдання, що передбачає дослідження та пошук учнями інноваційних ідей для вирішення реальної проблеми, актуальної в усьому світі.
  2. “Гра роботів” – завдання, що передбачає конструювання учнями робота LEGO MINDSTORMS/SPIKE PRIME та його програмування для виконання місій на спеціальному полі з LEGO-моделями та перешкодами.
  3. “Основні Цінності” – це те, як учні працюють над Проектом та Грою Роботів.

Тема Сезону 2021-2022 “ДОСТАВКА ОБ’ЄДНУЄ” присвячена тому, як вантажі перевозяться, сортуються та доставляються до пункту призначення.

Завданням сезону є винайти майбутнє транспортування, яке зможе покращити ефективність, безпеку, доступ та зв’язки шляхів.

Детальніше про програму FIRST LEGO League Challenge можна дізнатися за посиланням http://firstlegoleague.org.ua/shcho-take-fll/.

Просмотров: 169 | Добавил: Ludmila | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]