Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
Вівторок, 23.04.2024, 13:07
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2020 » Січень » 4 » Новорічні свята в гімназії
11:48
Новорічні свята в гімназії

26-27 грудня 2019 року для учнів 5-11 класів пройшли Новорічні свята. Саме з цього часу ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А щоб ці бажання справдилися, учням нашого закладу потрібно було підготувати казкову атмосферу - прикрасити новорічну ялинку та залу сніжинками, гірляндами та іграшками.



У ці дні у всіх учнів, вчителів та батьків був святковий настрій, відчуття казки та чогось чарівного – новорічного. Учні 5-6 класів взяли участь у новорічному квесті. Рухаючись за своїми маршрутними листами учні на станціях повинні були виконувати різноманітні цікаві та веселі завдання. Для дітей 7-11 класів було підготовлено святкову феєричну програму "Танцювальний Новий рік" з новорічними сюжетами, конкурсами, піснями та танцями. По закінченню свят для учнів 5-11 класів була організована Новорічна дискотека.


Ми сподіваємося, що зустріч нового 2020 року в гімназійному колі запам’ятається і дітям і гостям, які на ці свята завітали, а той заряд позитиву і бадьорості, який несли виступи дітей, ще довго протримає новорічний настрій і дух свята у нашій гімназії.

Просмотров: 272 | Добавил: nosenkohistory | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]