Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
Четвер, 25.04.2024, 22:34
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2013 » Травень » 9 » "я - творча особистість"
08:54
"я - творча особистість"

«Я – творча особистість».

Таку назву має година спілкування класного колективу 6-Б класу гімназії. Саме її презентували учні в рамках постійно діючого семінару класних керівників 6-х класів міста.


Кінець навчального року – це підбиття підсумків навчальних досягнень і творчих здобутків. Учням 6-Б класу є про що відзвітуватися, бо кожен з них – творча особистість. Це діти продемонстрували на концерті, присвяченому Дню матері.


Урочисто прибраний клас, усміхнені мами, святкова атмосфера, що панувала на батьківських зборах 7 травня. До програми ввійшли: гра на синтезаторі та на гітарі (Жук Катерина, Канонік Аліка, Дуденко Денис, Юрченко Аліна), східні танці (Шевченко Марина, Батієнко Марина, Дерев’янко Тетяна), пісні у виконанні переможців 6-го міського фестивалю-конкурсу родинної творчості «І співає щаслива родина» (сестри Лисенко Богдана та Валерія), демонстрація творчих наробок з рукоділля (Клименко Лєра, Карабут Аліна, Улізько Влад).

    

Про свої спортивні досягнення розповіли Сидоренко Руслан та Марченко Наум, виконавши вправи з жонглювання м’ячем прямо в класі. А розсмішив гуморесками всіх присутніх Штурлак Єгор.

Все це знову підтвердило: ми, учні 6-Б класу, - творчі особистості.

Хижа Т.О., класний керівник 6-Б класу
Просмотров: 1267 | Добавил: vvs1972 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]