Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
Субота, 20.04.2024, 01:31
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2014 » Травень » 7 » Гімназисти знову попереду
15:32
Гімназисти знову попереду

 

           Для стимулювання творчого самовдосконалення учнівської молоді, виявлення  та розвитку обдарованих школярів, підвищення інтересу до поглибленого вивчення базових дисциплін, щороку в нашій країні проводяться Всеукраїнські предметні олімпіади. Учні гімназії традиційно здобувають перемоги у всіх етапах олімпіад, конкурсах, змаганнях.

            Думаю, миргородці ще й досі пам’ятають наших випускників – Андрія Овсяннікова та Володимира Різніченка – неодноразових переможців ІV Всеукраїнського етапу базових дисциплін з хімії та історії відповідно. А Андрія ще й як переможця Міжнародної олімпіади з хімії у Південній Кореї.

            Так і цього разу вихованці нашого навчального закладу привезли Дипломи переможців ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін.

            Учитель інформатики, учитель вищої категорії, учитель методист Бодрова Людмила Миколаївна разом зі своїм вихованцем, учнем 11 класу Кропенком Дмитром наполегливо йшли до мети- досягти перемоги у ІV етапі Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій. Мрія їхня здійснилася. На Всеукраїнській олімпіаді з інформаційних технологій, яка проходила у місті Тернополі з 23 по 27 березня 2014 р.,  Дмитро посів ІІІ місце.

            Успіхи випускниці нашої гімназії Дєдкової Ольги – це не тільки результати чудових природних здібностей, а й  вихованого з дитинства сумлінного ставлення до праці. Завдяки цьому Ольга досягла значних успіхів. Вона нагороджена Дипломом ІІІ ступеня за перемогу в ІV етапі Всеукраїнської олімпіади з  російської мови та літератури, яка проходила у місті Біла Церква з 23 по 27 березня 2014 р. Дівчина вважає, що успіхів вона досягла завдяки самовідданій праці її наставника, учителя вищої категорії, учителя-методиста Шевченко Ірини Вадимівни. Ми вітаємо переможців і їхніх наставників.

            Педагогічний колектив Миргородської гімназії ім. Т.Г.Шевченка  у напруженому ритмі  буде працювати і надалі, надихаючи своїх вихованців на нові досягнення і звершення, допомагаючи переборювати труднощі на благо  зміцнення і процвітання нашої держави України.

            Л.Ю.Горобець



 

Просмотров: 770 | Добавил: vvs1972 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]