Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
П`ятниця, 19.04.2024, 12:00
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2013 » Травень » 7 » День цивільного захисту.
15:22
День цивільного захисту.

26  квітня – страшний і трагічний день для нашої України – день аварії на Чорнобильській АЕС. Саме в цей день 1986 року тут відбулася найстрашніша техногенна катастрофа сучасності.

Не випадково саме 26 квітня, за традицією, в Миргородській гімназії імені Т.Г.Шевченка проводиться День цивільного захисту.

Гімназисти познайомилися з Планом Дня ЦЗ, правилами безпеки життєдіяльності, засобами індивідуального захисту на випадок зараження місцевості.


У 5-11 класах в цей день проведені уроки ОБЖ, виховні години відповідної тематики. Оновлений куточок цивільного захисту населення, підготовлений тематичний стенд. Організована виставка дитячого малюнку «Дзвони Чорнобиля».

Кульмінацією Дня цивільного захисту в гімназії стало проведення евакуації учнів, працівників гімназії в безпечне місце за сигналом: «Увага всім! Виникла пожежа!». Встановлений своєрідний рекорд -  4.25 хвилини.


Евакуація пройшла згідно з планом-розкладом проведення учбової тривоги «Пожежа». Порушень не виявлено. Учні, вчителі, технічний персонал діяли чітко, організовано. Оцінка — «добре».


Такі навчання – річ надзвичайно потрібна й корисна.

Савастеєнко В.В., заступник директора


Просмотров: 735 | Добавил: vvs1972 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]