Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
Четвер, 25.04.2024, 15:57
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2019 » Вересень » 30 » Алло, ми знайшли таланти!
13:23
Алло, ми знайшли таланти!
За усталеною гімназійною традицією в кінці вересня відбувається конкурс «Алло, ми шукаємо таланти». Цей навчальний рік не став виключенням, і 27 вересня всі бажаючі продемонструвати свій талант вийшли на гімназійну сцену . Найбільше учасників було представлено в номінації "Пісня": Невесела Іра (7-Б) з піснею «Мир над Україною», родина Парфеня (5-А) з піснею «Шарік», колектив 5-А класу (пісня «Happy son»), Шинкаренко Карина (6-Б) з піснею «Я звезда», Кириленко Настя і Маляр Вероніка (6-А) з піснею «Човен», Дрєніна Крістіна, Мацак Віка, Долга Валерія (7-В) з піснею «Моя любов».

Майстерну гру на музичних інструментах представили такі учні: Малдрик Маша (5-В)з композицією на бандурі, Ситник Ілля (8-В) з композиція на гітарі, Юхименко Денис (5-Б) композиція на гітарі.
У номінаціях з художнього читання взяли участь учні: Галич Валя (7-Б) вірш «Моя Україна», Ранюк Настя (8-В) вірш «Двори стоять у хортовині айстр», вірш у виконанні Аурі Арсенія (9-А), Нечепаєва Даша і Вірченко Слава (6-В) декламували вірш «Про Україну», Кириленко Настя і Маляр Вероніка (6-А) з віршем «Загордилася», Ємець Оля і Гужва Еля виконали «Старт-ап».

Номінація «Танець» буле представлена в таких виступах: Силіна Даша (6-А) з танцем «Халіджи», танець учениць 11-Б класу, танець дівчат 5-Б класу, танець дівчат 5-В класу, танець від Бартош Даші та Крець Соні (5-А), учениці 8-Б класу танець «Your body».

Гумористичними сценками було урізноманітнено конкурсну програму завдяки виступам Романенка Артура, Таран Насті, Софінського Кирила (уривок з твору «Москаль – чарівник»), театральна сценка від учнів 7-Б класу, гумористична сценка від учнів 5-Б класу.

Всіх конкурсантів оцінювали поважні судді – це вчитель зарубіжної літератури Савастеєнко В.В., бібліотекар гімназії Аршиннікова В.Ф. та заступник директора Носенко В.А. Вони вміло оцінили рівень обдарованості та природній хист кожного учня. Учасники конкурсу впевнено демонстрували свій талант, показували свою майстерність, прагнули бути кращими.
Просмотров: 382 | Добавил: nosenkohistory | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]