Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
Четвер, 25.04.2024, 23:54
Вітаю Вас, Гість
Главная » Архів матеріалів
« 1 2 ... 55 56 57 58 59 »
У Міністерстві юстиції України зареєстровано наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 23.08.2012р. № 943 "Про зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2013 році".
Цим документом встановлено, що зовнішнє незалежне оцінювання бажаючих вступати в 2013 році до вищих навчальних закладів буде проводитися з таких предметів:
українська мова і література,
історія України,
всесвітня історія,
математика,
біологія,
географія,
фізика,
хімія,
російська мова,
світова література,
одна з іноземних мов (за вибором): англійська, німецька, французька, іспанська.
Кожен абітурієнт матиме право на складання тестів не більше як із чотирьох предметів.
Тести для зовнішнього незалежного оцінювання з історії України, всесвітньої історії, математики, біології, географії, фізики, хімії будуть перекладені кримськотатарською, молдавською, поль ... Читати далі »
Просмотров: 779 | Добавил: Ludmila | Дата: 21.12.2012 | Комментарии (0)



5 грудня 2012 року, напередодні 21-ї річниці Збройних Сил Україні, в Миргородській гімназії відбулися змагання з військово-прикладних видів спорту. Мета цього заходу: пропаганда здорового способу життя, популяризація військово-прикладних видів спорту, зміцнення здоров'я юнаків допризовного віку, залучення їх до регулярних занять спортом, підготовка молоді до служби в рядах Збройних Сил України.



Склад команди гімназії: Дячук Андрій (11-А), Редько Сергій (11-А), Чобану Іван (11-Б), Герасименко Артем (11-Б), Дяденко Антон (9-В), Одай Владислав (9-В)

... Читати далі »
Просмотров: 993 | Добавил: VVS | Дата: 10.12.2012 | Комментарии (0)



Робін Белінські - волонтер із США, від Корпусу Миру. Це активна, позитивна і відповідальна жінка, головним завданням якої є волонтерська допомога в Україні. Проживши деякий час у Чернігівській області, Робін переїхала до Миргорода і зараз працює у Центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.



Робін веде активну діяльність саме серед школярів: створила Клуб американської культури та Клуб диспутів. На цих зустрічах члени клубу мають нагоду більше дізнатися про американську культуру, поспілкуватися з Робін, скуштувати національні страви і навчитися американським іграм. Зустрічі у клубах – це не лише нагода весело та пізнавально провести час, а і можливість набути навиків розмовної ... Читати далі »
Просмотров: 827 | Добавил: VVS | Дата: 10.12.2012 | Комментарии (0)


З нагоди Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом, який відзначається 1 грудня, учнівський самоврядуванням гімназії (президент Тулаєва Марина) проведено низку виховних заходів.



В пам’ять про померлих від «чуми ХХІ століття» на першому поверсі організовано тематичну композицію «Ми проти СНІДу». Старшокласникам гімназії роздавалися червоні стрічки – символ боротьби зі СНІДом.

... Читати далі »
Просмотров: 1275 | Добавил: VVS | Дата: 30.11.2012 | Комментарии (0)

In America, on the fourth Thursday of every November, we celebrate Thanksgiving, or Turkey Day. Families and friends gather together around a giant turkey feast, and we each say what we are thankful for this year. It is also a time where we help people who have less than us. This year, to celebrate Thanksgiving, the American Culture Club hosted a Thanksgiving Disco at school number 6. 118 students from various schools danced the night away, and made a poster about what they were thankful for this year. In the spirit of Thanksgiving, all of the money raised will help children with disabilities. We will be buying Ded Moroz a new costume, so he can deliver presents to the children with disabilities on St. Nicolai Day. The disco was a great success, and we are looking forward to the next one!

В Америці, в четвертий четвер кожного листопада ми відзначаємо День Подяки, або День Iндички. Сім'ї і друзі збираються навколо гігантського свята індички, і кожен з нас каже, що дуже вдяч ... Читати далі »
Просмотров: 861 | Добавил: VVS | Дата: 30.11.2012 | Комментарии (0)



Згідно з наказом Президента України четверта субота листопада в Україні визначена Днем пам’яті жертв голодоморів. Меморіальні заходи проводяться як в Україні, так і поза її межами. Щорічно цього дня проводиться Всеукраїнська акція «Запали свічку».



З метою вшанування пам’яті безневинно померлих у гімназії було створено куточок скорботи (композиція з колосків, горщик із зерном, вишитий рушник та запалена свічка).Для формування в учнів щирості людських почуттів, співчуття до трагічної долі рідного народу та громадянської відповідальності за ... Читати далі »
Просмотров: 764 | Добавил: VVS | Дата: 26.11.2012 | Комментарии (0)

Реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні (далі – ЗНО) 2013 року триватиме з 4 січня до 5 березня 2013 року

Загальні вимоги щодо реєстрації осіб для проходження ЗНО

1. Ознайомитись із правилами прийому до вищого навчального закладу (мають бути оприлюднені вузами України до 7 грудня 2012 року), де вказано перелік конкурсних предметів, результати ЗНО з яких мають бути зазначені в Сертифікаті зовнішнього незалежного оцінювання (далі – Сертифікат) та Порядком проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2013 році. Перелік конкурсних предметів ви можете також переглянути у матеріалі "Перелік конкурсних предметів за спеціальностями".

2. Здійснити вибір предметів, із яких Ви бажаєте скласти тести.
Увага! У 2013 році ЗНО проводитиметься з таких предметів:

хімія 03.06.2013
українська мова і література 05.06, 06.06.2013
іноземні мови (англійська, німецька, французька, ... Читати далі »
Просмотров: 850 | Добавил: Buzanova | Дата: 22.11.2012 | Комментарии (1)


З 12 по 18 листопада 2012 року в Миргородській гімназії імені Т.Г.Шевченка проходить Тиждень безпеки дорожнього руху. Зазвичай, на початку другої чверті спостерігається сплеск дитячого дорожньо-транспортного травматизму, викликаний тим, що діти за час осінніх канікул, перебуваючи на відпочинку, відвикають від інтенсивного дорожнього руху. Слід зазначити, що тільки за 7 місяців 2012 року в Україні скоєно понад 1 тис. 900 ДТП за участі або з вини дітей, в яких загинуло 97 і більше 2 тис. неповнолітніх отримали травми різної важкості.
Саме тому з метою активізації роботи з попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму по всій Україні проходить Тиждень безпеки руху.


... Читати далі »
Просмотров: 1386 | Добавил: VVS | Дата: 15.11.2012 | Комментарии (0)

Українським центром оцінювання оприлюднено програми зовнішнього незалежного оцінювання 2013 року. Всі програми ЗНО-2013 вирішено залишити без змін, окрім програм з біології та історії України 

8 листопада в Українському центрі оцінювання якості освіти повідомили про затвердження програм зовнішнього незалежного оцінювання з навчальних предметів 2013 року. Майже всі опубліковані на сайті центру програми ЗНО 2013 року є програмами, що використовувались під час минулорічного тестування.

Згідно з наказом Міністерства освіти № 1252 від 6 листопада 2012 року змін зазнали лише програми зовнішнього оцінювання з історії України та біології, програми з інших предметів у міністерстві вирішено не змінювати.

Нагадаємо, що у відповідності до програм ЗНО зазвичай має визначатися зміст тестів поточного року, також програмами ЗНО при підготовці до тестування користуються випускники шкіл та абітурієнти.

Інформацію про чинність опуб ... Читати далі »
Просмотров: 702 | Добавил: Buzanova | Дата: 13.11.2012 | Комментарии (0)

У зв'язку з виявленням низки неякісних та шкідливих джерел з підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), які не відповідають нормативам та вимогам, а також подають неправдиву інформацію про ЗНО-2012 з посиланням на Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, МОНмолодьспорту повідомляє про таке.
Українським центром оцінювання якості освіти спільно з Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України підготовлено серію навчально-методичних матеріалів «Індивідуальні комплекти для підготовки до ЗНО-2012» з усіх дисциплін, які входять до переліку предметів ЗНО-2012.
Ці навчально-методичні матеріали, які видано Видавничим домом «Освіта», є єдиними посібниками для підготовки до ЗНО-2012, які повністю відповідають програмам ЗНО-2012 та загальним характеристикам тестів 2012 року, за якість яких Український центр оцінювання якості освіти та Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України б ... Читати далі »
Просмотров: 653 | Добавил: Buzanova | Дата: 12.11.2012 | Комментарии (0)