Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
Четвер, 25.04.2024, 21:16
Вітаю Вас, Гість
Главная » Архів матеріалів
« 1 2 ... 46 47 48 49 50 ... 58 59 »

23 грудня 2014 року у Миргородській гімназії ім. Т.Г.Шевченка відбувся семінар з теми: «Внутрішньошкільний контроль як чинник стимулювання педагогів і важлива складова управлінської діяльності в школі» для керівників навчальних закладів та їх заступників, у якому взяли участь методисти відділу освіти, головний спеціаліст відділу освіти Похно Л.М., Колибельнік Т.М., начальник відділу освіти Миргородської міської ради та Прокопенко В.М., голова райкому профспілки працівників освіти.

Зі станом управлінської діяльності, типовими проблемами, виникнення яких призводить до необхідності ухвалення управлінських рішень у сучасній школі ознайомив Аршинніков Олександр Григорович, директор гімназії. Керівники шкіл оцінювали свої управлінські здібності шляхом анкетування.
Бузанова Таїсія Михайлівна презентувала керівникам ЗНЗ проект з досвіду роботи гімназії на тему: &la ... Читати далі »

Просмотров: 657 | Добавил: Ludmila | Дата: 26.12.2014

Напередодні Нового року  Миргородську  гімназію  ім. Т.Г.Шевченка  відвідав народний депутат України  Кулініч Олег  Іванович. Народний обранець зустрівся із представниками педагогічного колективу  та учнівського самоврядування, подарував гімназії ноутбук нового  покоління.

Цей візит не був одноразовою акцією чи піар-ходом. Річ у тому, що народний  обранець -  частий гість гімназії. Олег Іванович постійно  цікавиться життям нашого навчального закладу, особливо спортивними досягненнями і перемогами , надає посильну допомогу  у поліпшені матеріально-технічної бази. За час співпраці народний депутат подарував гімназії  комплект офі ... Читати далі »

Просмотров: 762 | Добавил: vvs1972 | Дата: 25.12.2014 | Комментарии (0)

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання у 2015 році відбудеться у червні 2015 року, а загальнообов’язкове тестування випускників шкіл з української мови і літератури у квітні.
Відповідно до календарного плану проведення ЗНО, що затверджений Міністерством освіти і науки, основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться 3 червня тестом з французької мови та завершиться 26 червня тестуванням з хімії. За цей період, випускники шкіл 2015 року, а також минулих років, які вирішать продовжити здобуття освіти у вищих навчальних закладах, матимуть можливість скласти від одного до трьох з 11 запропонованих тестових предметів.

Загальнообов’язковий тест з української мови і літератури буде проведено 24 квітня. Результати тестування, які одночасно зараховуватимуться як результати державної підсумкової атестації за курс повної загальної середньої освіти для всіх випускників старшої школи, будуть оголошені до 15 травня.

До 20 травня школи отримают ... Читати далі »
Просмотров: 652 | Добавил: Ludmila | Дата: 20.12.2014

Адміністрація Миргородської гімназії імені Т.Г.Шевченка повідомляє, що зимові учнівські канікули проводяться з 31.12.2014 р. по 11.01.2015 р.

Просмотров: 612 | Добавил: Ludmila | Дата: 10.12.2014

Миргородська гімназія вітає дипломантів загальноміського конкурсу "Учитель року - 2015":
Савастеєнко Ольгу Семенівну, учителя української мови та літератури
Пасічник Світлану Андріївну, класного керівника 5-Б класу.
Бажаємо невичерпної творчої енергії, успіхів у всіх починаннях, високих професійних досягнень. Нехай у Ваших справах завжди буде дух творення і оптимізму.

Адміністрація гімназії оголошує подяку учителям-конкурсантам Савастеєнко О.С., Пасічник С.А., а також учителю інформатики Бодровій Людмилі Миколаївні за допомогу у створенні персональних сайтів учителів-предметників.
Просмотров: 580 | Добавил: Buzanova | Дата: 05.12.2014 | Комментарии (0)

Міносвіти пропонує 53 вищим навчальним закладам визначитись стосовно доцільності подальшого їх функціонування або можливого об’єднання зусиль з іншими навчальними закладами до завершення 2014/2015 навчального року.

Про це йдеться у листі  МОН № 1/9-616 від 28.11 2014 року.

"Так, зважаючи на очевидну невідповідність ліцензованим умовам цих ВНЗ, Акредитаційна комісія України буде змушена розглянути доцільність їхньої діяльності до травня 2015 року… Сьогодні ж аналіз оцінки діяльності навчальних закладів під час акредитації дає підстави прогнозувати, що не всі ВНЗ зможуть утримати високу планку оцінки освітньої діяльності", - зазначили в прес-службі міністерства.

... Читати далі »

Просмотров: 633 | Добавил: Ludmila | Дата: 29.11.2014

Просмотров: 583 | Добавил: Ludmila | Дата: 26.11.2014

Директор Українського центру оцінювання якості освіти Ігор Лікарчук надав інформацію про особливості проведення дворівневого тестування випускників шкіл, яке Міносвіти та Український центр оцінювання якості освіти планують впровадити у 2015 році. Він окремо наголосив, що наразі йдеться лише про тести з української мови та літератури і математики.
На своїй сторінці у Facebook директор УЦОЯО повідомив, що тест із української мови та літератури буде складатись з двох частин: "Базовий" і "Поглиблений рівень".
"Базовий рівень тесту будуть складати всі абітурієнти, незалежно від того, на яку спеціальність вони будуть подавати документи. Також базовий рівень тесту складатимуть всі випускники загальноосвітніх навчальних закладів, як ДПА. З цією метою (для ДПА) у тесті базового рівня будуть визначені завдання лише з української мови", - зазначає Лікарчук.
Він повідомив, що поглиблений рівень тесту з української мови та літератури складатимуть абітурієнти, які ... Читати далі »

Просмотров: 649 | Добавил: Ludmila | Дата: 26.11.2014

18 листопада в студії «Укртелекому» заступник Міністра освіти і науки Павло Полянський та директор Українського центру оцінювання якості освіти Ігор Лікарчук провели селекторну нараду, поінформувавши освітян про умови проведення державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури у 2015 році.
Участь в нараді також взяли керівники навчальних закладів, представники регіональних центрів оцінювання якості освіти, працівники МОН та освітяни різних областей України у режимі конференц-зв’язку.
Павло Полянський повідомив, що всі випускники шкіл проходитимуть ДПА з української мови та літератури у поєднанні зі ЗНО 24 квітня 2015 року. ДПА з інших двох предметів (математики або історії і третього предмету на вибір учня) школа проводитиме для 11-класників за самостійно розробленими завданнями, оскільки жодних збірників завдань більше не буде. Також було наголошено, що у 2015 році державна підсумкова атес ... Читати далі »

Просмотров: 746 | Добавил: Ludmila | Дата: 26.11.2014

Увага! ЗНО!
З метою підвищення освіченості учнів та в рамках допомоги випускникам 11-х класів у підготовці до ЗНО Обласна методична служба оголошує прийом заявок на Комп’ютерне альтернативне пробне зовнішнє незалежне оцінювання (КА ПЗНО) КА ПЗНО проводитиметься 25-28 грудня 2014 року з таких предметів:
1. Українська мова та література
2. Історія України
3. Біологія
Як засіб буде використано комп’ютерну програму, яка в процесі роботи буде показувати правильні та неправильні відповіді, висвітлюватиме відсоток правильних відповідей та по закінченні опитування самостійно виставить оцінку. Дана робота виконується учнем індивідуально вдома чи в навчальному закладі та покликана вказати випускникові на вади в знаннях. ПЗНО можна складати як з одного предметі, так і з усіх.

Вартість роботи з одного предмету – 50 грн.
Від школи – заявка у якій вказати предмети та кількість учнів, бажаючих скласти КА ПЗНО.
Заявки приймаються до 1 грудня 2014 року.< ... Читати далі »
Просмотров: 613 | Добавил: Ludmila | Дата: 13.11.2014 | Комментарии (0)