Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
Четвер, 25.04.2024, 15:31
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2020 » Грудень » 09

Навесні команда нашої гімназії вирішила взяти участь у проєкті Zero Waste School 2020 і потрапила у 75 відібраних команд!

Карантин вніс свої корективи, і навчання проходило дистанційно, але воно було насичене цікавими лекціями, неймовірними тренінгами, зустрічами онлайн з відомими людьми!

А потім ми працювали над своїм локальним проєктом!  

Участь у проєкті змотивувала нас поширювати культуру сортування, сталого використання вторинної сировини. У нас з'явилися цікаві екоідеї! 

І ось нарешті результат - наша команда серед 25 переможців! А наш подарунок неймовірний - це прес для брикетування відходів та передачі їх на переробку.

Ми впевнені, що на цьому не зупинимося і будемо рухатися вперед до плекання екосвідомості наших гімназистів та меш ... Читати далі »

Просмотров: 198 | Добавил: Ірина | Дата: 09.12.2020 | Комментарии (0)

В Україні щороку, починаючи з 2008, проводиться Всеукраїнський тиждень права з нагоди річниці прийняття Загальної декларації прав людини.
Головні завдання Тижня – показати важливість правової освіти українців, виховати в них повагу до закону та прав людини, залучити до участі в цікавих правових заходах.

Так, у гімназії в рамках Тижня права були проведені заходи, спрямовані на забезпечення прав дитини та дотримання національних і загальнолюдських моральних принципів.
Бібліотекарем гімназії Аллою Савчук створено книжкові тематичні виставки «Конституція України – гарант прав та свобод українців».
Учителем правознавства Олегом Бузановим проведено онл ... Читати далі »
Просмотров: 188 | Добавил: amiraliievanataliia | Дата: 09.12.2020