Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
П`ятниця, 19.04.2024, 19:26
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2020 » Грудень » 03
В рамках акції "16 днів проти насильства" у 5-В класі Миргородської гімназії ім.Т.Г.Шевченка було проведено заняття з елементами тренінгу "Проблема жорстокості та насилля стосується кожного". Мета зустрічі--ознайомлення учасників з поняттями та видами насильства, формування вміння не боятися говорити про проблему та виявлення учнів, які страждають від жорстокого ставлення оточуючих.
Просмотров: 165 | Добавил: amiraliievanataliia | Дата: 03.12.2020

Міжнародний день людей з інвалідністю– Міжнародний день ООН, встановлений резолюцією A/RES/47/3 Генеральної Асамблеї ООН 14 жовтня 1992 року, який відзначається щорічно 3 грудня.
Генеральна Асамблея закликала держави проводити подальшу інтеграцію осіб із інвалідністю в життя суспільства. Міжнародний день людей із інвалідністю не є святом, а покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя, акцентує увагу суспільства на перевагах, які воно отримує від участі людей з інвалідністю у політичному, соціальному, економічному і культурному житті. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей із інвалідністю.

... Читати далі »
Просмотров: 179 | Добавил: amiraliievanataliia | Дата: 03.12.2020

"СНІД - боятися чи розуміти".
В Україні станом на початок 2020 року проживає понад 250 тис. ВІЛ-інфікованих людей. Понад 80 тис. із них, згідно з даними проекту METIDA, не знають про свій статус. Мета Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом – привернути увагу суспільства до цієї хвороби. Вперше Всесвітній день боротьби зі СНІДом проголошено у 1988 році. Багато державних, громадських та медичних організацій у всьому світі в цей день проводять різні просвітницькі та діагностичні заходи.
[c]
1 грудня з учнями 11 класу була проведена профілактична бесіда з елементами тренінгу. Мета зустрічі - розширити та систематизувати знання учнів про ВІЛ/СНІД; зруйнувати міфи, що виникли у суспільстві: небезпечно сидіти за однією партою з ВІЛ-інфі ... Читати далі »
Просмотров: 185 | Добавил: amiraliievanataliia | Дата: 03.12.2020