Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
Четвер, 25.04.2024, 10:07
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2019 » Лютий » 02
2 лютого весь світ відзначає День захисту водно-болотних територій, знищення яких - одна з найбільших загроз для існування наших рік та водойм. Головна мета відзначення полягає у підкресленні важливості екосистем водно-болотних угідь у протидії змінам клімату, поглинанні вуглецевих сполук, пом'якшенні впливу посух та зменшення негативного впливу повеней.

До екологічних заходів долучилась також і наша гімназія. 1 лютого 2019 року було організовано та проведено екологічний брейн-ринг між 6-ми класами. У напруженій боротьбі перемогу здобули учні 6-В класу.

Даний захід було спрямовано на підвищення обізнаності учнів з питань необхідності збереження нашої екосистеми.

... Читати далі »
Просмотров: 400 | Добавил: nosenkohistory | Дата: 02.02.2019 | Комментарии (0)

Миргородська міська молодіжна громадська організація "За нами майбутнє" спільно з Центром соціальних служб для сім'ї дітей та молоді Миргородської міської ради провели в гімназії лекцію для 8-11 класів "Молодіжне лідерство та волонтерство в Україні".

Організатори заходу розповіли про діяльність молодіжних громадських організацій в Україні та в нашому місті. Було акцентовано увагу присутніх на перевагах волонтерства для молоді, ознайомлено з проектом "Школа волонтерства - 2019"


... Читати далі »
Просмотров: 341 | Добавил: nosenkohistory | Дата: 02.02.2019 | Комментарии (0)