Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
П`ятниця, 29.03.2024, 09:26
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2018 » Січень » 24
<p style="text-align: center;"><strong><span style="font-size:16px;">Традиційна зустріч випускників всіх часів і народів
відбудеться 3 лютого (в суботу) о 17.00
в актовій залі гімназії.</span>
</strong>

<strong><span style="font-size:16px;">Запрошуємо наших колишніх учнів, вчителів, працівників гімназії на годину спілкування!</span></strong>
Просмотров: 423 | Добавил: nosenkohistory | Дата: 24.01.2018

З метою формування національної свідомості школярів, виховання в них почуття патріотизму, з нагоди Дня Соборності України, 100-річчя прийняття Четвертого Універсалу Української Центральної Ради, який проголошував незалежність України в гімназії було організовано та проведено комплекс заходів.
В урочисто прикрашеній актовій залі пройшов конкурс читців-декламаторів патріотчних віршів. Діти самостійно обирали вподобані поетичні твори, читаючи їх напам’ять, а фахове журі визначило кращих виконавців.
Класними керівниками проведено виховні години для учнів на тему: «Україна неподільна». На них діти висловлювали свої думки щодо здійснення мрії українського народу про Незалежну, Соборну національну державу, про майбутнє об'єднаної України, яку розбудовувати молодому поколінню патріотів своєї держави.
Згідно з планом виховної роботи до Дня Соборності України учні старших класів нашої гімназії підготували випуск святкового «Вісника Гімназії», на сторінках якого діти могли ді ... Читати далі »
Просмотров: 436 | Добавил: nosenkohistory | Дата: 24.01.2018 | Комментарии (0)