Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області
Середа, 24.04.2024, 04:34
Вітаю Вас, Гість
Главная » 2014 » Листопад » 26
Просмотров: 582 | Добавил: Ludmila | Дата: 26.11.2014

Директор Українського центру оцінювання якості освіти Ігор Лікарчук надав інформацію про особливості проведення дворівневого тестування випускників шкіл, яке Міносвіти та Український центр оцінювання якості освіти планують впровадити у 2015 році. Він окремо наголосив, що наразі йдеться лише про тести з української мови та літератури і математики.
На своїй сторінці у Facebook директор УЦОЯО повідомив, що тест із української мови та літератури буде складатись з двох частин: "Базовий" і "Поглиблений рівень".
"Базовий рівень тесту будуть складати всі абітурієнти, незалежно від того, на яку спеціальність вони будуть подавати документи. Також базовий рівень тесту складатимуть всі випускники загальноосвітніх навчальних закладів, як ДПА. З цією метою (для ДПА) у тесті базового рівня будуть визначені завдання лише з української мови", - зазначає Лікарчук.
Він повідомив, що поглиблений рівень тесту з української мови та літератури складатимуть абітурієнти, які ... Читати далі »

Просмотров: 648 | Добавил: Ludmila | Дата: 26.11.2014

18 листопада в студії «Укртелекому» заступник Міністра освіти і науки Павло Полянський та директор Українського центру оцінювання якості освіти Ігор Лікарчук провели селекторну нараду, поінформувавши освітян про умови проведення державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури у 2015 році.
Участь в нараді також взяли керівники навчальних закладів, представники регіональних центрів оцінювання якості освіти, працівники МОН та освітяни різних областей України у режимі конференц-зв’язку.
Павло Полянський повідомив, що всі випускники шкіл проходитимуть ДПА з української мови та літератури у поєднанні зі ЗНО 24 квітня 2015 року. ДПА з інших двох предметів (математики або історії і третього предмету на вибір учня) школа проводитиме для 11-класників за самостійно розробленими завданнями, оскільки жодних збірників завдань більше не буде. Також було наголошено, що у 2015 році державна підсумкова атес ... Читати далі »

Просмотров: 745 | Добавил: Ludmila | Дата: 26.11.2014